DSC_0187

Tjenestene for vedlikehold og innemiljø inngår ikke i regelmessig renhold, men utføres når det er behov.

Tjenestene tilbys i form av årsplaner og enkeltvis bestilling. Vedlikeholdstjenester anbefales på det sterkeste, for å ivareta verdien på eiendeler/eiendom.

Tjenestene utføres av profesjonelle og kursede medarbeidere.

Vinduspuss

Rene vinduer er en viktig del av bedriftens ansikt utad, samtidig som det hever trivselen for de ansatte.

Vi er spesialister på vindusvask, og kan utføre vask av alle type vinduer. Vi utfører vindusvask av alt fra store kontorbygg til den minste leilighet.

Ved behov kan vi benytte lift eller vaskeheiser/gondoler, og er selvfølgelig sertifisert på bruk av disse.

Rengjøring av persienner

Renhold av persienner er lett å glemme. Montert på utsiden gir de sammen med vinduet et førsteinntrykk av deg/dere og selskapet for øvrig. På innsiden kan støvansamlinger på persienner over lengre tid medvirke til irritasjoner av luftveier, og personer med astma kan få sterke reaksjoner. Dessuten hever rene persienner trivsel og velvære hos de ansatte.

Vi utfører all slags rengjøring av persienner, og ved behov benytter vi også lift eller gondoler. Nova Service AS er sertifisert på personløftere.

Hovedrengjøring

For et godt innemiljø anbefales hovedrengjøring utført én til to ganger per år. Hovedrengjøring omfatter en fullstendig rengjøring av tak, gulv, vegger og alt som er fast montert. Arbeidets omfang utføres etter kundens behov.

Gulvebehandling

Naturstein, vinyl, linoleum og tregulv kan være ekstremt holdbare, men de trenger skikkelig vedlikehold for å bevare sin robusthet og glans. Vi tilbyr tjenesten.

Når det gjelder sliping av tregulv, tilbyr vi twister behandling, diamantsliping og Pur- (Polyurethan)behandling.

Vi er blant de få bedrifter som kan levere «Pur» behandling med 3 års garanti. Tregulv som blir Pur-behandlet skal aldri slipes igjen!

Bygg-renhold

Vi tilbyr bygg-renhold både for nybygg og renoverte bygg, underveis og etter prosjektet.

Medarbeidere som utfører tjenesten er kvalifisert på bygg-renhold, sertifisert på personløftere og rutinerte i HMS arbeidet.

Tekstilrens

Tepper og møbeltrekk får store belastninger hver dag, fordi normal hverdagsbruk tærer på selv de mest slitesterke tekstiler. Vi tilbyr teppe-, matte- og møbelrens av høy kvalitet. Dette vil ikke bare forlenge varigheten til møblene, men også sørge for et rent og behagelig miljø å være i.

Gardinrens og rens av scenetepper er også en tjeneste vi tilbyr, i tillegg til impregnering av de aller fleste impregnerbare materialer.