DSC_0192

Vi ønsker å tilby våre kunder den beste service innenfor vårt fagfelt. Derfor utvikler vi oss stadig både med faglig kompetanse og investeringer i større, og enda bedre redskap og maskiner. Vår erfaring sikrer gode resultater, og er med på å sikre kundens verdier.Vi utfører det meste innen vaktmestertjenester.

Fasaderengjøring

Vi tilbyr fasadevask av alle type bygg. Fasaderengjøring sikrer et godt vedlikehold av inngangsparti og bidrar til langsiktig besparelser av reparasjonsutgifter. Vask av fasade gir ikke bare et godt førsteinntrykk av bedriften, men amerikanske undersøkelser viser også at bedriften oppfattes som seriøs.

Graffitifjerning

Raskt, effektivt, og med konkurranse dyktig priser, utfører vi graffitifjerning. Med lang erfaring på området sikrer vi at fjerningen blir utført så effektivt som mulig med minst mulig påvirkning på underlaget. Moderne midler gjør at vi ivaretar miljøet.

Rens av takrenner

Nova Service AS fjerner løv og annet nedfall i takrenner. Vi reparerer også ødelagte takrenner til konkurransedyktige priser, og vi gir selvfølgelig markedsgaranti.

Gressklipping

Fra vår til høst tar vi hånd om grøntområder, med alt fra gressklipping til beplantning. Er det noe du ønsker å få gjort, står vi til tjeneste.

Maling og asfaltering av parkeringsplasser

Vi utfører oppmerking av parkeringsplass for best mulig utnyttelse og brukervennlighet. I tillegg reparerer vi hull i asfalten eller utfører asfaltarbeider til ny parkeringsplass. Materialvalg tilpasses etter behovet.